Div limousiner!


Chrysler 300 limousin. Dette er dritfete limousiner som jeg tror er veldig populære i USA. Jeg har sett dem mye i amerikanske musikkvideoer og filmer. 

Mitsubishi Debonair Limousine. Dette er Limousiner i fra 1980-tallet og er eneste limousinen Mitsubishi har laget i moderne tider. Det er synd at Mitsubishi ikke har produsert flere slike limousiner. 

Genesis Limousine. Dette er limousiner fra sør koreanske Genesis luksusbildivisjonen til sør koreanske Hyundai. 

Kia Opirus. Denne bilen er egentlig bare en stor sedan, men du får den som limousine også. 

Holden Limousiner. Disse får du både som Holden Rodeo limousine, Holden Caprice og Holden statesman limoer. 

ZIL Limousiner. Dette er russiske limousiner produsert KUN til Vladimir putin og hans nærmeste i det russiske diktaturet i Kreml. Tidligere Boris Jeltsin Mikhail Gorbatsjov, Konstantin Tsjernenko, Jurij Andropov, Leonid Bresjnev, Nikita Khrusjtsjov, Stalin og Lenin i det gamle Sovjet (riktignok med unntak av Boris Jeltsin da). Egentlig ganske snodig at selv ledelsen i det russiske diktaturet som elsker å boltre seg i Luksus kjører rundt i noen såpass elendige limousiner som det her. Fordi de er elendige. Det vet nok sikkert de fleste av oss. Riktignok selvsagt en god del bedre utstyrt enn de vanlige russiske bilene, men fortsatt elendige. 

Rolls Royce og Bentley. Dette er dritkule britiske limousiner. Visste du at den britiske kongefamilien pleier å kjøre egne spesialbygde Bentley og Rolls Royce Limousiner? 

"Chrysler 300 limousiner kjør dem som en ekte amerikansk pimp eller rapper og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene."

"Mitsubishi Debonair Limousine kjør den som en ekte japansk Yakuzi mafia og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene."

"Genesis Limousine kjør dem som den digre mannen med gullhatt i den eldre delen av James Bond universet og du er virkeligig kongen av gatebilmiljøene."

"Kia Opirus. Kjør den som en ekte Yakuzi mafia og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene." 

"Holden Limousiner. Kjør dem som en ekte Australsk pinsemenighet eller Australiere i bryllup og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene."

"ZIL Limousiner. Kjør dem som noen ekte russiske Oligarker helst de som er i mot Putin og du er kongen av gatebilmiljøene." 

"Rolls Royce og Bentley Limousiner. Kjør dem som Sir Elton John eller andre ekstremt kjente britiske musikkartister og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene."

































































 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Volvo 240 og 260 Gatebiler

TRABANT

ZIL 157 og GAZ 51 gatebiler