Audi ABT sportsline Volkswagen ABT sportsline Volkswagen Rieger Tuning





Audi og Volkswagen ABT Sportsline og Audi og Volkswagen Rieger Tuning: Rieger tuning og ABT Sportsline spesialiserer seg på å blodtrimme og style Audi Og Volkswagen, disse er noen dritfete stylingbiler som virkelig blir heftige av disse firmaenes herjing med bilene. De var i noen dritheftige bilmagasiner for 20 til 25 år siden med massevis av kule heite babes
Audi ABT Sportsline, dette er et dritheftig tunings og trimmings selskap som baserer seg på å blodtrimme og style Audi familiebiler. Familiebiler da av alle ting!. Riktignok de styler nå også Audi Sportsbiler også. Men apropos Sportsline så trimmer de altså Audi Familiebiler, og noen av dem har til og med skiboks. Nå fant jeg ingen ABT Sportsline med skiboks på nett men jeg er sikker på at de finnes.


 Rieger Tuning har holdt på med å modifisere og style Audi og Volkswagen siden 80 og 90 tallet. Jeg må virkelig si at 70 og 80 talls Volkswagen Golf MK1 og 90 talls Volkswagen Golf MK3 (som Rieger Tuning hadde det med å style på 1990 tallet) virkelig var heftige, i hvert fall så moderne Rieger Tuning greide og gjøre designen til tross for hva som var vanlig den gangen.








 




















Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Volvo 240 og 260 Gatebiler

TRABANT

ZIL 157 og GAZ 51 gatebiler