Fiat Strada Renault Express/Renault Kangoo Volkswagen Caddy

Fiat Strada. Denne bilen får du både som en knøttliten pickup på de noe tilårskomne modellene og en stor Isuzu Trooper, Toyota Hilux lignende pickup for de som er nye og opp til ca 5 år gamle. Disse kan du pimpe og style til noe skikkelig fett. Fiat kjøpte forøvrig for ca 10 år siden opp selveste Chrysler-konsernet og mange av bilene deres ligner i grunnen i dag veldig på Chrysler og Dodge. Dette gjelder også Lancia og Alfa Romeo.

Renault Kangoo. Denne bilen kom i 1999 og var da en bil fadern fikk lyst til å kjøpe på samme tid. Den er fremdeles en kul kassebil som du også kan få som høy versjon med firehjulstrekk. Renault har bra kvalitet på linje med Citroën og Peugeot, hakket bedre enn Fiat. Disse kan du style og blodtrimme til noe skikkelig fett, med breie felger, senket understell, måkevingedører, heftig stereoanlegg i varerommet og med mye krom. Firehjulstrekker-versjonen kan du pimpe med kufanger, stigtrinn, heftige hjul og lykter i både kufanger og over frontruta.

Volkswagen Caddy. En jeg kjenner har nettopp kjøpt denne som 5 år gammel bruktbil til entreprenør-jobben sin. Denne kan du også style og blodtrimme på omtrent samme måten. En kunstner i fra Bærum som bor mest avsides av alle i Oslo-området kjører også denne, men da en modell fra 90-tallet. Stakkars caddyen til kunstneren bor 25 minutter unna en veibom som må åpnes med nøkkel og 30 minutter unna en rutebuss til Kattås i Bærum og som bare går en gang i timen(!) Ellers er det ca mellom tre kvarter og en time til Sandvika alt ettersom hvor mye trafikk det er. Nærmeste butikken til caddyen er ca 40 minutter unna. Stakkars, stakkars caddy også som bor i storoslo-området attpåtil. Den blir dessuten stående og snø ned hver vinter på et sted hvor det ofte er 2 meter snø. Og ja, det finnes heller ingen garasje til den...

Renault express. Dette er forgjengeren til Kangoo. Denne kan du forsåvidt også style og blodtrimme til noe dritfett.

Fiat Strada, Renault Express, Renault Kangoo Volkswagen caddy. Når du har blodtrimma og styla disse får du skikkelig dametekke og det vil ose røyk, musikk og energi av deg. Så pass godt på kunstner-katta di, den må ikke komme for sent til bussen!


(Volkswagen Caddy, slik som kunstneren kjørte)





(To kunstnerkatter på vei til bussen gjennom villmarken)






















Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Volvo 240 og 260 Gatebiler

TRABANT

ZIL 157 og GAZ 51 gatebiler