Innlegg

Viser innlegg fra desember, 2023

Fiat 500 Lambo V12 og Fiat 500 Hayabusa V8

Bilde
Fiat 500 Hayabusa, trodde  du motorsykkelmotorer bare var ment for motorsykler å nei du der tok du feil, en Fiat 500 kan fint ha en skikkelig heftig Hayabusa motor i seg og det med skikkelig heftige ytelser også. Se her! Fiat 500 Lambo V12 , her en Fiat 500 med noe så Voldsomt Som en Lamborghini V12er. Også det i en såpass liten bil som fiat 500, ja slå den. Dette må jo være umulig. "Kjør en Fiat 500 Hayabusa som om det var en motorsykkel og du er kongen av gatebilmiljøene blant motorsykkel entusiastene. " "Kjør en Fiat 500 Lambo som om det var en Lamborghini og som om du var kongen av Racerbanen og du er virkelig kongen av gatebilmiljøene"  

Scania Torpedo og Scania Pickup Truck!

Bilde
Scania Torpedo, dette er moderne snutebiler i fra Scania med såkalt rundt strø, linjeformet design ihvertfall i forhold til de gamle amerikanske snutebilene som har hatt så og si uendret design siden 1950-60 tallet. "Pimp en Scania torpedo til noe skikkelig fett og du er kongen av gatebilmiljøene." Scania pickup truck, Dette er en dritkul pickup truck i fra Scania. Ja tro det eller ei men nå i 2020 årene så ser det faktisk ut som at Scania har planer om å bygge vanlige pickup trucker såkalte personbiler men for vanlig kjøring. Joda Scania har gjort det før faktisk for nøyaktig 100 år siden og bakover, det er bare det at da het de Scania Vabis og ikke BARE Scania. Scania pickup er en ekte fullbloods racing pickup litt ala de personbilene Scania Vabis konnkurrerte med for over 100 år siden, nemlig personbiler i stor størrelsesorden.  "Kjør en Scania pickup truck og du er kongen av gatebilmiljøene."  

Div amerikanske Supersportsbil semitrucker 2020 tallet

Bilde
Til tross for pandemi, inflasjon, klimakrise og ekstremister som Trump. Verden har kommet ganske langt i det siste, det satses nemlig nå for fullt med nullutslippsbiler og ting og tang. Nye elektriske fly, nullutslipps hybridferger og lasteskip og Solcelleutbygginger. Elon musk har sagt at ørkenområdene i sørstatene kan forsyne så og si hele USA med strøm selv med 100% nullutslipps fremkomstmidler i USA. Og Nye Tesla Trailer har vært på trappene lenge, men kommer sikkert, og det kommer til stadig flere nye nullutslipps trailere. Og her kan du se noe så dritfett som Både en Chevrolet Corvette som semi truck, en Dodge Charger Som som semi truck og en Ford Mustang Som Semi Truck! Tenk noe så dritkult, joda jeg håper virkelig dere kommer på veien det hadde vert rått.  

Ikke la gatebilen din skrotes pga dårlige tider

Bilde
Som de fleste vet i dag så er nå det meste blitt knalldyrt etter pandemien den nå pågående klimakrisen som FN og verdens nasjoner nå prøver å løse inklusive krigen i ukraina, krigen i midtøsten og den vanvittige inflasjonen som nå pågår i lys av dette er nå unngåelig. Her i Norge så har vi nå en inflasjon på 6-7 prosent som bare er under halvparten av det norge opplevde på sent 80 tall tidlig 90 tall da inflasjonen altså renta var på cirka 14 prosent hvis ikke mer. Her i Norge er vi egentlig heldige, i Argentina for eksempel så har de nå faktisk en inflasjon på hele 160%. Hvis man tenker ut i fra dette så er det ikke lenger bærekraftig heller ikke økonomisk å kjøre rundt i slike biler som jeg her egentlig skriver om. Bensin og dieselpriser, og da spesielt bensinprisene, er nå noe av det dyreste. Biler som går på strøm er faktisk rimeligere selv enda strømprisen nå er såpass dyr som den er, det beste er egentlig bare å la bilen stå eller å konvertere den til nullutslipps. Selv har jeg i