Div Toyota og Giath SUV`er





Toyota 4 Runner. Dette er en dritkul amerikansk Toyota firehjulstrekker med mye luksus, og luksusutstyr som var solgt og eksportert også til Norge og Europa på 1990 tallet. Men som veldig irriterende og i grunnen veldig merkelig nok ble sluttet og eksportere til Norge og Europa i fra sent 90-, tidlig 2000-tallet, hvor de som vanlig bare ble solgt i USA og midtøsten. Enda de var veldig populære i Norge og resten av Europa.

Toyota Landcruiser J70 dette er en videreføring av en Toyota landcruiser i fra 80-tallet som ble solgt i Norge og Europa på den tiden som igjen er en videreføring av klassiske landcruiser i fra 50-60-70 og tidlig 80-tall. Bortsett i fra at dagens landcruiser J70 går bare i midtøsten og i Afrika. I midtøsten går den til og med som politibil enkelte steder sammen med enda mere heftige landcruisere, japanske firehjulstrekkere og europeiske og amerikanske supersportsbiler slå den.

GIATH SUV. Dette er en dritfet pansra og supersikker firehjulstrekker i fra spesialmerket W MOTORS som også Produserer Supersportsbiler. GIATH SUV er spesialutviklet for politiet i midtøsten som riktignok ikke akkurat er kjent for noe særlig annet enn å være korrupt, og en del av de typiske diktaturene der nede.


Toyota Megacruiser og Toyota FJ CRUISER politiversjonene. Toyota megacruiser er Toyotas egen versjon av general motors og det amerikanske forsvarets Hummer H1 eller Hummer Berserk som GM sørgelig nok sluttet å produsere for så mye som over 15 år siden disse er det laget egne politi versjoner av og i midtøsten går det også egne politiversjoner av Toyota FJ CRUISER som jeg har skrevet om tidligere.


















 






 




































 


 





 



 



 





















Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Volvo 240 og 260 Gatebiler

TRABANT

ZIL 157 og GAZ 51 gatebiler